Es busca personal per a cobrir les següents vacants:

 

Personal de recepció

Busquem personal per fer les tasques que es duen a terme al dia a dia de la recepció d’un càmping. necessitem persona amb ganes de treballar, molta motivació i que aporti idees noves a l’empresa.

Requisits a valorar: Es valorarà molt positivament experiència prèvia en el sector i coneixements de programes de disseny gràfic com Photoshop.

Requisits imprescindibles: Nivell d’ anglès suficient com per tenir una conversa fluida amb un client , coneixements bàsics d’ ofimàtica així com una fluidesa excel·lent en les diferents xarxes socials. Imaginació i emprenedoria a l’hora de donar idees.

Es busca algú a jornada completa durant tota la temporada d’estiu i llavors mitja jornada durant la temporada baixa.

Personal de neteja

Busquem persona a temps parcial per la neteja de les instal·lacions del càmping així com preparar i netejar els bungalows del mateix. Busquem  algú molt treballador, adaptable a horaris flexibles i amb moltes ganes i empenta.

 

Es valorarà experiència prèvia.

IMPRESCINDIBLE VIURE A LA ZONA, NO S’OFEREIX ALLOTJAMENT

 

Interessats per a qualsevol lloc de les vacants que s’ofereixen,  envieu un correu electrònic a info@campinglavall.net amb el vostre currículum i qualsevol dubte, pregunta o aclaració que us pugui sorgir.