Es busquen empleats per a cobrir les següents vacants:

 

Personal de recepció

Busquem personal per les tasques que es duen al dia a dia d’una recepció d’un càmping, amb ganes de treballar, molta motivació i aportar idees noves a l’empresa.

 

Requisits a valorar: Es valorarà molt positivament experiencia prèvia en el sector i coneixements de programes de disseny grà fic com Photoshop.

 

Requisits imprescindibles: Nivell d’ anglès suficient com per tenir una conversa fluida amb un client , coneixements bà sics d’ ofimà tica així com una fluidesa excel·lent en les diferents xarxes socials. Imaginació i emprenedoria a l’hora de donar idees.

 

Es busca algú a jornada completa durant tota la temporada d’estiu i llavors mitja jornada durant la temporada baixa.

 

Personal de neteja

Busquem personal de neteja a temps parcial per a la neteja tant de les instal·lacions d’un càmping com preparar i netejar els bungalows del mateix. Busquem a algú molt treballador, adaptable a horaris flexibles i amb moltes ganes i empenta.  

 

Es valorarà experiència prèvia.

IMPRESCINDIBLE VIURE A LA ZONA, NO S’OFEREIX ALLOTJAMENT

 

Interessats per a qualsevol lloc de les vacants que s’ofereixen,  envieu un correu electrònic a info@campinglavall.net amb el vostre currículum i qualsevol dubte, pregunta o aclaració que us pugui sorgir.